Тернопільська обласна філармонія відкрила 78-ий концертний сезон

філармоніяУрочистості та святковий концерт відбувалися в обласному драмтеатрі. Розпочав концерт оркестр філармонії. Від імені Тернопільської обласної ради працівників філармонії та глядачів привітав керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Ігор Дулеба.

«Найперше хочу побажати філармонії у новому концертному сезоні ще більшої наснаги та миру і спокою, адже найкраще творити, коли в країні панує мир та злагода, – наголосив Ігор Дулеба. –  Творчість колективів обласної філармонії підкорює серця  не лише тернополян. У щирому захоплені від неї і наші добрі друзі з Верховної Ради автономної Республіки Аджарія, які перебували у Тернополі і чули виступи колективів філармонії.

Грузини прийняли на оздоровлення 20 тернопільських вояків, які отримали поранення у зоні проведення АТО. Зараз там відпочивають діти з родин тернопільських захисників. У рамках співпраці між Тернопільською обласною радою та Верховною Радою Аджарії  передбачені і обміни мистецькими колективами. Переконаний, що наступного року із творчістю Тернопільської філармонії ознайомляться пошановувачі українського мистецтва цієї республіки. Бажаю, щоб новий концертний сезон приносив Вам тільки успіхи та творчі злети».

Ігор Дулеба також вручив грамоти та відзнаки «Подяка голови Тернопільської обласної ради» працівникам галузі культури, які долучилися до підготовки та проведення першого в Україні масштабного фестивалю «Фольк-фест», який відбувався на День незалежності  у Тернополі та зібрав колективи з усіх регіонів України, засвідчивши єдність нашої держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com