17-річного юнака, який зник п’ять днів тому на Борщівщині, знайшли мертвим

A1BkKvhvNiE17-річного Івана Педько, який зник в ніч з 12 на 13 вересня, після п’яти днів пошуку знайшли мертвим на Борщівщині. Хлопець – родом з с. Лисівці Заліщицького району. Ввечері 12 вересня він поїхав в село Олексинці Борщівського району «під весілля» і не повернувся.

Увесь цей час друзі юнака разом із оперативними групами проводили пошуки Івана і вдень, і вночі. Рідні молились та до останнього вірили у краще. Проте, на жаль, 17 вересня, тіло Івана знайшли  у кар’єрі поблизу с.Мушкарів Борщівського району. Наразі правоохоронці з’ясовують обставини його смерті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження.Тіло хлопця  доправили на судово-медичну експертизу для встановлення причині смерті.

За попередньою інформацією, юнака збив водій, коли Іван повертався з весілля додому. І, щоб приховати сліди злочину, закопав тіло. Правоохоронцям, які знайшли винуватця трагедії, чоловік у скоєному зізнався, — кажуть односельчани Івана.

Друзі та рідні досі не можуть повірити у те, що сталося. Пригадують, Іван був добрим і спокійним хлопцем, хорошим другом.

«Знаю Івана з часів свого  дитинства. Він був дуже хорошою, доброю, веселою людиною. Коли треба, вмів захистити, і тому я завжди називала його «Білим і пухнастим». Він – душа компанії, завжди всіх веселив. Іван був дуже хорошою людиною», – пригадує подруга юнака Христина.

Навесні Іван закінчив школу і навчався в училищі в Тернополі.

«Цього року Іван поступив на навчання до Тернополя. Пам’ятаю, яким він був веселим і щасливим, йшовши зі своїм другом в гуртожиток і нісши пляшку «Живчику» та буханець білого хліба. Не віриться, що Івана більше немає», – каже Христина.

Вічна пам’ять. Співчуття рідним та знайомим.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com