Скільки “світить” водієві, який збив і закопав у кар’єрі 17-річного юнака?

наручники55- річному водію буса, який збив 17-річного юнака з с. Лисівці Заліщиуцького району Івана Педька, а потім тіло закопав у кар’єрі, оголосили підозру за ч. 2. ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Санкція цієї статті передбачає від 3 до 8 років ув’язнення.

Доказів того, що це було навмисне вбивство, у міліції не мають. За словами очільника МВС Тернопільщини, фахівці схиляються до того, що це була дорожньо-транспортна пригода. Це підтверджують проведені експертизи та покази винного.

Нагадаємо, Іван зник в ніч на 13 вересня. Його знайшли після п’яти днів пошуку мертвим на Борщівщині. За інформацією МВС, хлопця збив житель с. Мушкарівка Борщівськогj району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Спочатку тіло юнака він перетягнув в лісосмугу і заховав за дерево, а сам поїхав додому. Проте страх, що доведеться відповідати за скоєне, штовхнув його на ще гірший вчинок. Взявши лопату, 55-річний чоловік повернувся на місце аварії, загорнув мертвого в килим, закинув у салон мікроавтобуса і взяв курс до рідного Мушкарова. Там у піщаному кар’єрі й закопав підлітка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com