В Тернополі “Самопоміч” збирала підписи за легалізацію проституції

1Люди у накидках “Самопомочі” збирали підписи у Тернополі за легалізацію проституції. Про це йдеться у “Вільному житті” від 7 жовтня. Нагадаємо, неабиякий резонанс в суспільстві викликав законопроект Андрія Немировського.

Депутат від “Самопомочі” пропонує офіційно прирівняти проституток до вчителів і хліборобів. Відтак проституція стала б легальною, українські жінки би цілком законно б могли надавати сексуальні послуги за гроші.

Законопроект відразу засудили священики, його назвали аморальним. Тим не менше, в Тернополі “Самопоміч” збирає підписи за легалізацію проституції.

– Щойно до мене на вулиці  підійшли волонтери від “Самопомочі” і попросили підписатися під зверненням до парламенту і Президента щодо легалізації проституції. Виявляється, що їхній депутат зробив там якийсь законопроект про те, щоб в нас зробити проституцію офіційною. Я не можу зрозуміти, за що ми стояли на майдані? За що гинули хлопці? За те, щоб “Самопоміч” легалізувала проституток?, – написав на своїй сторінці Олександр Запорожан.

1

ternopil.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com