В Збаражі обікрали лікаря

12115941_1036576919706287_8505197654725034425_nУ переважній більшості до медичних закладів люди звертаються в тих випадках, коли є проблеми зі здоров’ям. Однак є громадяни, які їх відвідують з іншою метою.

Так, в Збаразький райвідділ поступило повідомлення від лікаря Збаразької ЦРКЛ про те, що обідньої пори невідома особа через незачинені двері його робочого кабінету таємно викрала належний йому ноутбук та гроші в сумі 700 гривень. На даний час вказаний злочин залишається нерозкритим, працівниками міліції вживається ряд заходів, спрямованих на встановлення особи злочинця.

Звертаємо увагу громадян на те, що крадіжки залишених без нагляду речей – один з найчастіших різновидів злочинів. На робочих місцях співробітники установ часто залишають свої особисті речі без нагляду: сумочки, телефони, ноутбуки і т.д., виходять з приміщень, забуваючи, що, окрім колег, до цих приміщень можуть заходити і сторонні особи, які можуть скоїти крадіжку.

Розкрити даний вид злочинів і встановити осіб, які вчинили розкрадання, часто дуже складно. Тому, краще за все не допускати подібних фактів і вжити всіх заходів щодо збереження свого майна. А це залежить і від вашої пильності і уважності.

З метою недопущення подібних випадків і збереження особистих речей міліція закликає громадян:
Знаходячись на роботі, у навчальних закладах, установах, кафе, ресторанах, розважальних закладах не залишайте без нагляду свої мобільні телефони, ювелірні прикраси, сумочки, не довіряйте зберігання своїх речей незнайомим людям, а краще не беріть їх із собою в місця, де вони вам не знадобляться.

Наприклад , не варто одягати ювелірні прикраси до школи або на роботу, особливо якщо там доводиться переодягатися в робочий одяг. Також не обов’язково брати із собою надто велику суму грошей, якщо мають бути копійчані витрати.

Не передавайте незнайомим громадянам мобільні телефони, ключі та інші речі;

Не залишайте без нагляду і без пристроїв від угонів велосипеди, скутери, мопеди, мотоцикли;

Автотранспорт залишайте із зачиненими на замок дверима і на сигналізації.

Якщо у відношенні вас скоєно злочин, постарайтеся якомога швидше повідомити про це до міліції за телефоном «102». Чим менше часу мине з моменту скоєння злочину, тим більше шансів затримати зловмисника по «гарячих слідах».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com