Нагородили будівельників, які звели “тернопільську стіну” в зоні АТО. Фото

Урочисте зібрання з нагоди вшанування кращих будівельників області, які на виконання особливого доручення Президента України, постанови Кабінету Міністрів України, брали участь у будівництві фортифікаційних споруд в Луганській області, відбулося в обласній філармонії.

Подякував присутнім голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Тернопільська область гідно виконала особливе доручення керівництва держави, – констатував очільник краю. – Спільними зусиллями, вчасно та, найголовніше, якісно ви звели  чотири інженерні фортифікаційні споруди у зоні проведення АТО. Кожен з вас зробив свій вагомий вклад у боротьбу за незалежність нашої держави і тим самим заклав свою цеглину у зміцнення її обороноздатності. Дякую за патріотизм, за активну громадянську позицію, за сумлінну працю і високий професіоналізм. Сподіваюся, зведені вами захисні споруди служитимуть нашим бійцям».

Голова обласної державної адміністрації вручив подяки будівельникам.

Продовжилося урочисте зібрання святковим концертом.

Нагадаємо, з метою зміцнення обороноздатності держави силами будівельних організацій приватного підпрємства “Креатор-Буд”, товариства з обмеженою відповідальністю “Тернопільбуд” та товариства з обмеженою відповідальністю “Добробуд” у Попаснянському районі Луганської області збудовано чотири інженерні фортифікаційні споруди.

Вже 18 квітня 2015 року зведений будівельний загін у складі 97 працівників та 23 одиниць будівельної техніки вирушив з міста Тернополя на схід.

Будівництво тривало чотири місяці, безпосередню участь у будові прийняло понад 150 будівельників краю, задіяно більше 30 одиниць важкої техніки та механізмів.

Під час будівництва загалом виконано понад 26 тисяч метрів кубічних земляних робіт, виготовлено, доставлено та змонтовано 381 крупнозбірні залізобетонні елементи, гідроізольовано 1,9 тисяч квадратних метрів покрить, встановлено 120 габіонів та 12 протикомулятивних сіток, звукоізольовано 264 квадратних метрів приміщень, доставлено та встановлено близько тисячі метрів кубічних деревини та 14 тисяч метрів квадратних обшивки з геотекстилю.

Активну участь у забезпеченні будівництва технікою, інвентарем, інструментами, продуктами харчування та предметами побуту, організацією перевезень та медичного обслуговування прийняли будівельні організації та сільгоспвиробники краю, районні державні адміністрації та структурні підрозділи обласної державної адміністрації, Тернопільська дирекція залізничних перевезень Львівської залізниці, служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com