В колонії на Тернопільщині обрали кращого кухаря. Фото
В установах виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільській області за участю представників управління та керівного складу установ, у жовтні 2015 року проведено конкурс кращий кухар серед осіб позбавлених волі.
Конкурс складався з двох частин: теоретичної, де засуджені мали показати теоретичні знання з основ безпеки праці, товарознавства харчових продуктів, санітарії, гігієни та практичної частини.
В кожній установі компетентне журі оглядали приготовлені страви, а конкурсанти розповіли про технологію їх приготування.
Засуджені представили свої кулінарні шедеври які виглядали надзвичайно оригінально та смачно.
Думки членів журі, щодо визначення переможця в Збаразькій виправній колонії (№ 63) були різними, бо конкурсанти ретельно підготувалися, приготували смачні страви, гарно сервірували столи. Вирішальним голос у визначені переможця був начальника Збаразької виправної колонії (№ 63) підполковника внутрішньої служби Андрія Макара.
Конкурс кухарів ще раз підтвердив, що засуджені навіть залишаючись в установах виконання покарань не втрачають своєї кулінарної майстерності та хисту приготування смачних страв.
Володимир Гап,
старший інспектор СР та ІЗ управління
управління ДПтС України в Тернопільській області