В Тернополі люди перед голосуванням заспівали гімн на дільниці. Фото

За півгодини до відкриття біля приміщення школи №11 (дільнича виборча комісія №611152) вже юрмилися перші виборці.

Тернополянин Михайло Жуковський розповів, що завжди приходить голосувати першим. Потім може спокійно розпланувати свій день, адже знає, що вже виконав свій громадянський обов’язок.

Пан Михайло наголошує, що цьогорічна передвиборча кампанія була досить насиченою. Багато нових сил претендують потрапити до апарату міськради. Тому люди дуже надіються на якісні зміни

Інший виборець, пан Олександр розповів 20 хвилин, що попри багаторічне розчарування в діях міської влади, він все ж прийшов на вибори.

– Я не втрачаю надії, навіть якщо крісло переставити в інший бік, то щось таки поміняється, – додає він.

Виборча дільниця розпочала свою роботу рівно о 8.00. У цей час у фойє школи зібралося вже 20 виборців. Спочатку всі присутні в залі заспівали гімн України, після чого тернополяни підходили до столів із вказівкою своєї вулиці.

thumb_129706_photogallery_m

thumb_129707_photogallery_m

Нині на цій виборчій дільниці голосуватимуть мешканці окремих будинків вулиці Тарнавської, Пушкіна, Чалдаєва. Загалом протягом дня очікують 2360 виборців. 15 чоловік попередньо написали заяви, щоб голосувати вдома.

– Це люди, які мають серйозні проблеми зі здоров’ям і не можуть прийти на дільницю, – розповідає голова ТВК Лілія Пелехата. – Загалом усі ми налаштовані на позитив, сподіваємось, ніяких конфузів не буде. У приміщенні є камера відеоспостереження, тому в будь-яку хвилину можна  переглянути відеозапис.

На дільниці вже з восьмої ранку було восьмеро спостерігачів та кандидати в депутати міської ради.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com