На Тернопільщині перевірили всі тюрми. Фото

DSCN5411В період з 26 по 30 жовтня 2015 року на виконання наказу Державної пенітенціарної служби України №315 /ВД-15 від 16.10.2015 року, в органах і установах ДПтС України в Тернопільській області проводилась комплексна інспекторська перевірка.

В управлінні ДПтС України в Тернопільській області відбулась нарада по підбиттю підсумків комплексної інспекторської перевірки діяльності органів і установ ДПтС України в Тернопільській області під головуванням заступника Голови Державної пенітенціарної служби України Сергія Миколайовича Оміновського.

У ході наради було заслухано доповідь заступника начальника управління організаційно-аналітичного та документального забезпечення ДПтС України підполковника внутрішньої служби Володимира Миколайовича Трохимчука щодо стану діяльності установ по всіх напрямках служб.

За підсумками перевірки буде складено план усунення недоліків і поліпшення стану справ та забезпечено належний контроль за їх реалізацією.

По завершенню наради начальник управління ДПтС України в Тернопільській області Шацький Андрій Петрович висловив вдячність заступнику Голови Державної пенітенціарної служби України Оміновському Сергію Миколайовичу та представникам центрального апарату за всебічну та об’єктивну перевірку, надану методичну допомогу та рекомендації, зазначивши, що пенітенціаріями Тернопільщини буде проведена плідна праця задля усунення всіх вказаних недоліків та покращення діяльності по всім службовим ланкам.

IMG_1577

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com