В педуніверситеті обрали найкращий гуртожиток. Фото

IMG_5019В Тернопільському національному педагогічному університеті ім.В.Гнатюка відбувся фінальний концерт до «Тижня гуртожитків», який щороку організовує профспілкова організація студентів. За звання кращого для свого гуртожитку боролися і студенти, які живуть у гуртожитках, і працівники.

Протягом тижня за першість змагалися гуртожитки № 2, 3, 4, 5: грали в футбол, в настільний теніс, в шахмати, у волейбол, «Що? Де? Коли?» та «Мафію».

На фінальному концерті учасники показували інші таланти, підготувавши представлення, відеопредставлення та КВК.  За оцінкою уважно слідкували шановні журі, зокрема, Андрій Киданюк – голова профспілкової організації студентів ТНПУ ім.В.Гнатюка, Володимир Місько – екс-голова проспілки студентів, телеведучий – Віктор Гевко, директор студмістечка – Анатолій Миськів та в.о начальника відділу у справаї молоді університету Надія Раківська.

Вели захід учасники команди «Ляпас» Олег Рижий та Іван Данилович. На початку урочин колишній мешканець гуртожитку, а тепер вже народний депутат Тарас Юрик нагородив найкращих студентів за досягнення.

За результатами усіх конкурсів звання кращого студентського гуртожитку отримав гуртожиток №4. Боротьба за це призове місце була важкою і коштувала учасникам надзвичайно багато зусиль.

–           Ми доклали багато зусиль, витратили немало часу, щоб все підготувати належним чином. Кожного дня зустрічаючись з учасниками, ми готувалися. Воно того варте, адже наш гуртожиток тепер найкращий, – каже староста гуртожитку №4.

Наприкінці голова профспілки студентів ТНПУ ім.В.Гнатюка Андрій Киданюк нагородив грамотами усіх активних діячів, які долучилися до організації свята.

ТНПУ

IMG_4931

IMG_4941

IMG_4948

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com