Три райради на Тернопільщині вже очолили партійці «Батьківщини»

БатьківщинаСесія Лановецької районної ради обрала голову ради. Більшість голосів депутати віддали на користь представника від партії ВО «Батьківщина» Руслани Кушнір.

Голову Лановецької районної ради обрано з другої спроби, адже під час першої сесії депутати не підтримали кандидатів – представників партій ВО «Свобода» та «Солідарність».

Натомість, висуванців «Батьківщини» вже обрали головами рад на своєму першому сесійному засіданні  в Монастириській та Борщівській районних радах.

28 депутатів Монастириської районної ради проголосували за «батьківщинівця» Володимира Данилюка. Загальний склад районної ради у Монастириську – 34 депутати.

А наприкінці минулого тижня очільником Борщівської районної ради депутати обрали представника «Батьківщини» Івана Кобилянського.

Голова Тернопільської обласної парторганізації Василь Деревляний нагадав, що “Батьківщина” здобула перемогу на виборах в більшості районах Тернопільщини.

«Кому люди довірили свої голоси на місцях, ті представники політичних сил в праві займати керівні посади в районних радах», – підкреслив Василь Деревляний.

batkivshchyna.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com