Прокуратура “вибила” для родини загиблого бійця з Тернопільщини 609 тис. грн. допомоги

грошіВійськова прокуратура Тернопільського гарнізону Західного регіону України постійно захищає права військовослужбовців та членів їх сімей.

Зокрема, у діяльності обласного військового комісаріату виявлено порушення: не виплачено одноразову грошову допомогу сім’ї військовослужбовця, який загинув під час бойових дій у зоні проведення АТО.

Прокуратура здійснила прокурорське реагування – до суду пред’явлено позовну заяву щодо стягнення заборгованості з виплати одноразової грошової допомоги у розмірі 609 тис грн.

У ході судового розгляду Тернопільським обласним військовим комісаріатом добровільно виплачено сім’ї загиблого військовика одноразову грошову допомогу. Провадження у справі за результатами судового розгляду закрито у зв’язку з добровільним відшкодуванням коштів.

Як повідомив військовий прокурор Тернопільського гарнізону Олександр Федчишин, усього впродовж поточного року за принципової позиції військової прокуратури гарнізону соціальні права громадян вказаної категорії захищені на суму понад 2,4 млн грн.

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com