В Чортківській колонії провели «День дисципліни». Фото

IMG_0048На виконання вказівки управління ДПтС України в Тернопільській області від 02.11.2012 року № 10/5029 та складених графіків в Чортківській установі виконання покарань (№26) проведено «День дисципліни».

Профілактично-виховні заходи розпочато із виступу начальника сектору по роботі з персоналом установи майора внутрішньої служби Руслани Алєксєєвої, яка довела до присутніх інформацію про загальний стан дисципліни із наведенням статистичних даних та відомості про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території України.

Старший інспектор (з виховної та соціально-психологічної роботи з персоналом) сектору по роботі з персоналом Ганна Маньовська довела до присутніх застереження ДСНС України про правила керування автотранспортом в тумані.

Для збереження життя та здоров’я персоналу установи було ознайомлено з рекомендаціями, щодо правил користування пічним опаленням та електричними обігрівачами та фельдшер пункту охорони здоров’я, інформацію про дії при обмороженнях у зв’язку із похолоданням та інформацію про «Грип» – симптоми, вакцинацію та способи його лікування.

IMG_0041
В підсумок виступів, начальник установи Володимир Заверуха наголосив присутнім на суворе дотримання заходів безпеки поводження з вогнепальною зброєю, порядок зберігання та перевірки черговими помічниками начальника УВП наявності зброї, боєприпасів, спеціальних засобів, військового майна, яке зберігається в кімнаті зберігання зброї, забезпечення належного пропускного режиму на територію УВП, перевірку документів, проведення якісного та належного огляду речей з метою недопущення потрапляння заборонених речей та предметів на режимну територію установи.
Крім цього, проведено стройовий огляд осіб рядового та начальницького складу, в ході якого перевірено наявність службових посвідчень, стан форми одягу та загальний зовнішній вигляд співробітників.

Ганна Маньовська,
старший інспектор
(з виховної та соціально-психологічної роботи з персоналом)
сектору по роботі з персоналом
Чортківської установи виконання покарань (№ 26)
управління ДПтС України в Тернопільській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com