Молоді з Тернополя розкажуть, як досягти успіху у власній справі

робота5 грудня в Українському Домі “Перемога” відбудеться бізнес-конференція «TIMEMONEY», де ініціативна молодь Тернополя дізнається, що потрібно, аби досягти успіху у власній справі. Про те, як працювати менше, а заробляти більше, як вести свій бізнес та залишити його на плаву в сучасних умовах учасникам розкажуть провідні спеціалісти та успішні люди Тернополя і не тільки.

 Сьогодні нашій країні необхідні ініціативні та працьовиті люди, які готові розвинути власну справу та надати робочі місця тим, хто цього потребує. Коли держава не може тебе зробити босом — зроби ним себе сам.

Бізнес-конференція «TIME – MONEY» стане місцем для цілеспрямованих осіб з конкретним планом дій, де вони зможуть почути з перших вуст, що треба знати для досягнення грандіозних результатів у власній справі та бути успішним бізнесменом, як подавати себе та свою компанію, як можна створити бізнес, який приноситиме не лише прибуток, а й задоволення та користь громаді, як розвивати та створювати бізнес в реаліях сучасної політико-економічної ситуації та ще багато іншої корисної інформації.

Успішні у сфері бізнесу тернополяни дадуть кілька порад щодо створення унікального бізнесу, залучення інвестицій, управління талантами та компаніями в цілому та нададуть відповіді на запитання, що їх цікавлять.

Що? Бізнес-конференція «TIME -MONEY»Де?Український Дім “Перемога”. Коли? 5 грудня

Реєстрація: http://goo.gl/forms/FgZe7oENPJ

Генеральний партнер:

Партнери:

За додатковою інформацією звертайтеся:

Голик Олександр

+380984990113

Sasha.holyk@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com