У центрі Тернополя обвалюється столітній мур. Відео

nkontrol_tern_091215У центрі Тернополя у дворі на вулиці Острозького, 7 на дитячий майданчик обвалюється столітній мур. Відтак депутати Тернопільської міськради від «Народного контролю» ініціюватимуть реконструкцію території.

«Цьому муру уже понад століття, може, і більше – 200-300 років. Проте всім на це байдуже. Окрім небезпеки від стіни, умови на цьому дитячому майданчику просто жахливі: одна поламана гойдалка та брудна пісочниця», – розповів пан Євген.

За словами містян, їхній двір узагалі проблемний. Наприклад, заїзд – повністю вкритий вибоїнами.

Депутат Тернопільської міськради від «Народного контролю» Вікторія Шараськіна пообіцяла, що зробить усе можливе, щоб домогтися ремонту двору.

«Я, як депутат від цього округу, написала депутатський запит, де вимагаю у міських чиновників, комунальників відреагувати на проблему мешканців вулиці Острозького», – заявила Вікторія Шараськіна.

За словами заступника керівника відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління ЖКГ Тернопільської міської ради В’ячеслава Мокляка, уже в наступному році відбудеться повний ремонт на прибудинковій території на Острозького, 7.

«Майданчик будемо ремонтувати у 2016 році. При проектуванні майданчика врахуємо капітальний ремонт підпірної стінки і капітальний ремонт прибудинкової території», – повідомив В’ячеслав Мокляк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com