Йдеться про ресторан-готель «Грибова хата», що розташований у Буковелі. Саме він, за результатом голосування професійного журі став «Кращим рестораном української кухні – 2015». Мережа закладів «Самогонної ресторації» потрапила до фіналу та була визнана на національному рівні, пише сайт Тернополяни.
Церемонія нагородження премії “СОЛЬ” – це головна подія року для професійного ресторанного співтовариства України, яке традиційно проходить у форматі black tie в готелі InterContinental Kiev за участю провідних рестораторів України, відомих світових експертів, учасників Премії і представників ЗМІ.
Разом із Михайлом Гросуляком отримувати нагороду у Київ приїхали також його дружина з донькою. Сам ресторатор, готуючись до церемонії оновив свій імідж, вкотре зробивши наголос на зовнішності козака-характерника.
Під час церемонії нагородження за перемогу у конкурсі тернополянин отримав стилізовану пательню та пообіцяв й надалі радувати гостей своїх закладів в Тернополі та Буковелі справжніми українськими стравами, дотримуючись традицій приготування та подачі блюд.
Додамо, що Михайло Гросуляк – ресторатор, володіє разом з трьома дітьми мережею «Самогонна ресторація»: музейна-ресторація «Старий млин», пивоварна ресторація «Ковчег», пастерія та піцерія «Фламінго», суші-бар «Каламбур», музей самогоноваріння «Вагон-самогон», а також «Грибова хата» у Буковелі. Він також є ініціатором гастрономічного фестивалю “Галицька дефіляда”.