На Тернопільщині вшанували річницю загибелі бійця АТО

image002В церкві Св. Архистратига Михаїла (УГКЦ) смт.Мельнице-Подільській Борщівського району відбулась поминальна панахида за земляком Петром Андруником.

Родина, сусіди, волонтери, побратими, представники влади: заступник голови райдержадміністрації Микола Будзінський та заступник керівника виконавчого апарату районної ради Павло Андрушків, після панахиди в церкві помолились на могилі земляка.

Довідково:

Петро Петрович АНДРУНИК, 16 червня 1982 року народження, був військовослужбовцем Національної гвардії в м.Харкові В/Ч 3017, у зоні проведення антитерористичної операції.

25 грудня 2014 року вранці підірвався на радіокерованому фугасі поблизу селища Орехове на Луганщині під час виконання бойового завдання.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високі показники в зміцненні законності та правопорядку, відданість Військовій присязі та українському народові, зразкове виконання службово-бойових завдань, виявлену особисту мужність і героїзм у складних умовах загрози життю та здоров’ю солдат Андруник Петро Петрович нагороджений державною нагородою України – орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Нехай земля йому буде пухом. Герої не вмирають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com