Тернополяни знову змагатимуться за перемогу в телешоу

У другому сезоні "Ліги Сміху" наставником "V.I.P. Тернопіль" буде Олена Кравець (фото)

 Улюбленці публіки – команда «V.I.P. Тернопіль» потрапила у другий сезон розважального шоу «Ліга сміху». Про це на своїх сторінках в Instagram розповіли самі гумористи.

«Ліга сміху! Новий сезон! Новий тренер! Дякуємо Лені за вибір! І Олі Поляковій, що піднялася!», – підписав фото з виступу у соцмережі «віповець» Віктор Гевко.

До слова, знімали початок другого чемпіонату України з гумору в Одесі. Відомо також, що далеко не всі команди минулого сезону виступатимуть у наступному. Так, з 12-ти команд цьогоріч веселитимуть глядачів лише шість – чотири команди відмовилися брати участь у «Лізі сміху», ще дві – не пройшли далі, пише сайт Тернополяни.

Нагадаємо, що наставником команди «V.I.P. Тернопіль» у 1-му сезоні був телеведучий і актор Юрій Горбунов. Тоді наші земляки дійшли до півфіналу, а на Зимовому кубку стали переможцями номінації «Краща пісня сезону» («Посадили буряки…») та «Краща актриса сезону» (Таня Песик).

Попереду у гумористів новий сезон з новим тренером. Акторка «Студії квартал 95» Олена Кравець пообіцяла зробити все можливе, аби цього разу тернополяни стали переможцями «Ліги сміху».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com