В зоні АТО загинув боєць з Тернопільщини

ГорайськийПід час виконання службових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції загинув житель міста Збараж, стрілець-регулювальник комендантського відділення комендантського взводу комендантської роти військової частини – польова пошта В2492 Юрій Горайський.

38-річний Юрій був активним волонтером після Майдану, одинадцять місяців працював головою Збаразької районної держадміністрації. А одразу після звільнення відправився добровольцем на фронт. Він був військовослужбовцем-контрактником ЗСУ, служив у секторі “М”.

“Почуття обов’язку мене змусило йти на війну. Не зміг я стояти осторонь, коли молоді хлопці на передовій забезпечують спокій і мир для нас, зокрема для мене і моєї сім’ї. Бог і батьки дали мені здоров’я, і я вирішив, що свою родину і свою землю можу сам боронити від цієї погані. Буквально через тиждень після звільнення мене з посади голови райдержадміністрації, я подався добровольцем на передову. З травня по вересень воював на сході України. Служив у секторі “М” під Маріуполем. Це все, що я можу і хочу про це розповісти”, — сказав минулого року в одному з інтерв’ю Юрій Горайський.

Поховали Героя 7 березня у рідному Збаражі.Сиротами залишились двоє дітей…

Вічна пам’ять…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com