Чиновники на Тернопільщині допрацювалися

чиновникиПорушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 181,3 тис. гривень виявили фахівці Державної фінансової інспекції в Тернопільській області під час ревізії Відділу освіти Збаразької райдержадміністрації.

Зокрема, встановлено незаконних витрат на оплату праці з нарахуваннями на загальну суму 117,6 тис. гривень, в тому числі за дні, коли окремі працівники закладів освіти району фактично перебували за межами України, їм незаконно виплатили більше 57 тис. гривень.

Окрім того, ревізія встановила оплату завищеної вартості ремонтно-будівельних робіт на суму 19,3 тис. гривень та наданих послуг з теплопостачання на 13,1 тис. гривень, покриття витрат сторонніх осіб на 15,9 тис. гривень, заве списання продуктів харчування та оплату перевезення дітей, які фактично не перебували у навчальних закладах, на загальну суму 13,7 тис. гривень.

Вжитими в ході ревізії заходами забезпечено відшкодування більше 124 тис. гривень.

За допущення фінансових порушень на 41 посадову особу складено адмінпротоколи за ст. 164-2 КУпАП, до установи застосовні фінансові санкції.

Матеріали ревізії передано правоохоронним органам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com