Тернополянин виграв стипендію на навчання в найпрестижнішому вузі Європи

image006Магістрант кафедри хірургії навчально-наукового інституту післядипломної освіти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського Костянтин Козаков нещодавно виграв стипендію від DAAD (Deutsche Akademische Austauschdienst) для проходження академічних курсів в одному з найпрестижніших та найбільших наукових центрів Європи – Гумбольдтський університет Берліна.

Німецька служба академічних обмінів є одним з найбільших об’єднань, яка діє на правах громадської організації для підтримки академічних обмінів наукових співробітників та студентів, повідомляє прес-служба ВНЗ.

Костянтин Козаков висловлює подяку за сприяння в отриманні стипендії завідувачу кафедри хірургії ННІ ПО, заслуженому діячу науки і техніки України, професору Ігорю Яковичу Дзюбановському.

Нагадаємо, що Костянтин у студентські роки демонстрував високий рівень знань. У жовтні 2014 року він здобув третє місце у Всеукраїнській олімпіаді з хірургії. У 2015 році був відзначений грамотою департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації як відмінник навчання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com