В Тернополі намалюють гігантський портрет Надії Савченко. Фото

СавченкоТернопільський художник Юрій Цуприк, відомий автора портрету Путіна, якого чоловік намалював в образі гадюки, невдовзі намалює ще один портрет.

Цього разу творіння художника буде цілком серйозним, адже ця робота буде сповнена символізму і присвячена Надії.

Мова йде про Надію Савченко, графіті з портретом якої тернопільський художник планує намалювати на одному з будинків міста.

«Надія Савченко для мене не просто жінка, яку незаконно ув’язнили. В моєму розумінні – це Надія на волю та мир для цілої України, символ нашої боротьби і перемоги», – розповів сайтк batkivshchyna.te.ua Юрій Цуприк.

IMG_20160510_115210

Художник поділився попереднім ескізом своєї роботи, на якому зображено багато деталей і символів.

«Я не міг не помістити поряд з льотчицею Надією гелікоптера на фоні світлого неба. А також символи з логотипів «Батьківщини» та ЄС, адже Надія є депутатом Верховної Ради України від партії «Батьківщина» та депутатом Європарламенту», – пояснив художник.

Для реалізації ідеї з зображення кольорового графіті потрібно велика кількість дороговартісної фарби. Кошти на її придбання виділив голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина», перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний. Він подякував авторові за чудову ідею і своєрідну підтримку української Героїні Надії Савченко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com