Тернопіль – найдешевше місто для відпочинку

ТернопільТуристичний портал igotoworld.com склав список найбільш доступних для туристів українських міст, куди цікаво вирушити на вікенд. 

Критерії прості: вартість ночі для двох в 3* готелі в середині травня, вартість квитка на громадський транспорт від ж/д вокзалу до центру міста, вечері для двох у ресторані (середній чек) та вартість чашки кави. Також враховувалася туристична привабливість міст.

До рейтингу потрапили 13 міст. Найдешевший Тернопіль, де згаданий набір послуг обійдеться у 362 гривні.

– Ніч для двох у 3* готелі – 240 грн.

– Вечеря, середній чек – 110 грн.

– Кава – 12 грн.

– Проїзд: від залізничного вокзалу можна за 20 хвилин пройтися до центру міста.

Що подивитись у Тернополі

Величний Тернопільський замок 16 століття, великий став і безліч мальовничих алей. Чудові види, відчуття єднання з природою.

А ще можна помилуватися Домініканським костелом 18 століття з двома вежами і Воздвиженською церквою з красивою дзвіницею.

Люди з міцною психікою можуть зазирнути в похмурі камери Музею політичних в’язнів радянського періоду.

А Краєзнавчий музей порадує історичними, етнографічними, археологічними експозиціями, скульптурними композиціями знаменитого Йогана Пінзеля.

У басейнах критого аквапарку «Лімпопо» чекають світло-звукові розваги, атракціони та дитячі гірки. А ще можна вирушити до «Вагону-самогону» – першого в Україні музею самогоноваріння, дізнатися про унікальну самогонну техніку і самим оцінити смак міцних напоїв.

Підніме настрій Венеціанський дворик – романтичне місце із самобутнім архітектурним ансамблем, аркадою, колонами і рестораном-галереєю.

Змусять посміхнутися гумористичні пам’ятники 12-му стільцю із знаменитої книги «Золоте теля», Невидимці з роману Герберта Велса та сантехніку.

 

Терен

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com