На Тернопільщині запрацювала п’ята поліцейська станція. Фото

поліціяСпокій та безпеку мешканців селища Микулинці Теребовлянського району відтепер забезпечуватимуть шестеро поліцейських. Тут розпочала роботу чергова поліцейська станція, п’ята за кількістю в області. На урочисте відкриття завітали керівники району та Головного управління поліції Тернопільщини.

– Звертаюся до поліцейських, котрі нестимуть тут службу, бути справжніми помічниками та захисниками людей. Виправдайте довіру населення до поліції. У свою чергу бажаю аби громадяни якнайбільше відвідували станцію з благими намірами та якнайменше з бідами та негараздами,- виступив перед присутніми заступник начальника Головного управління поліції Руслан Балик.

Подякував керівництву поліції Тернопільщини за таку необхідну ініціативу створення поліцейської станції голова Теребовлянської РДА Юрій Ништа.

PM515image002

– Сьогоднішня подія дуже важлива, адже новостворена станція допоможе оперативно реагувати на всі правопорушення в селищі та навколишніх селах, охороняти правопорядок. Поліцейські зможуть вчасно приходити на допомогу, вести превентивну роботу – зазначив очільник району.

Правоохоронці забезпечені окремим, повністю відремонтованим за кошти місцевої влади приміщенням, комп’ютерною технікою, зв’язком та транспортом. Працівник станції Микола Сирник переконаний, що спільними зусиллями поліцейських та громади вони зможуть забезпечувати правопорядок на ввіреній їм території. Станція обслуговуватиме Микулинецьку об’єднану територіальну громаду, а також села Кровинка, Лошнів, Сущин та Остільці.

PM117image006

Одразу після освячення приміщення станції досвідчені працівники поліції приступили до праці: вони цілодобово реагуватимуть на усі звернення громадян про скоєні злочини та правопорушення, забезпечуватимуть патрулювання, виїжджатимуть на виклики в прилеглі населені пункти. Загалом на території закріпленої за поліцейськими проживають майже десять тисяч населення.

Нагадаємо, пілотний проект щодо створення спеціальних поліцейських станцій на Тернопільщині стартував у березні. Загалом в області планують відкрити 17 таких правоохоронних об’єктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com