Тернопільські школярі отримали нагороди від поліції. Фото

PM752image001Талановитих школярів, які долучилися до творчого конкурсу «Поліція очима дітей», сьогодні нагородили в Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області.

Подарунки учням вручив заступник начальника ГУНП Руслан Балик.

Художній конкурс зорганізувало управління превентивної діяльності Нацполіції області, таким чином вирішили популяризувати професію поліцейського серед дітей та молоді. До змагання залучили учнів з усієї області.

– Конкурс тривав впродовж місяця, – розповів начальник відділу управління превентивної роботи Петро Тихович. – Перший відбірковий етап, на якому педагоги кожної школи обирали три найкращі роботи, завершився 15 квітня. Переможців змагань визначала комісія, створена в Головному управлінні поліції.

PM237image002

Гідним першого місця конкурсу поліцейські визнали малюнок 12-річної школярки із Васильківців Гусятинського району Аліни Роси. Приз за друге місце отримала 14-річна Марія Заставна зі Збаража. А третє місце комісія присудила 14-річному Сергію Походенку з Гусятина.

– Я надзвичайно радий вітати вас із перемогою, – звернувся Руслан Балик до юних гостей. – Приємно, що наша молодь активна, творча та небайдужа до того, що відбувається у суспільстві. Наше відомство зараз перебуває на стадії змін, ми прагнемо стати кращими, і у цьому нам допомагаєте ви, адже розказуєте, яким, на вашу думку, має бути справжній поліцейський.

PM952image004

Переможцям подарували грамоти, художні книги, шкільне приладдя, а також квитки на каток і концерт. Спонсорами виступили профспілка атестованих працівників органів внутрішніх справ та благодійний фонд «Подоляни».

Хоча призових місць було лише три, поліцейські вирішили нагородити грамотою за активну участь у конкурсі Руслану Каліку із села Пишківці Бучацького району. У школі, де навчається хлопець, конкурс не проводили. Однак, почувши про нього від знайомих, хлопчик вирішив теж долучитися до змагання. Свій малюнок про те, якими він бачить поліцейських, Руслан надіслав в обласне управління Нацполіції.

PM859image003

PM789image005

PM634image006

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com