В Тернополі нагородили кращих учнів. Фото

image8В області відбувся фестиваль-форум «Гордість і надія Тернопілля», під час якого півсотні найкращих учнів отримали відзнаки та премії.

«Кожен із вас – гордість і надія вчителів, батьків, всієї області. Тернопільщина ввійшла в п`ятірку областей за кількістю призерів Всеукраїнських олімпіад і конкурсів. Це не просто цифра. За нею – ваша наполеглива праця, підтримка ваших рідних і близьких.

Дякую вам за успіхи та досягнення, зичу нових перемог!», – зазначив у своєму вітальному слові до учасників фестивалю Степан Барна, голова Тернопільської ОДА.

Школярі та студенти отримали грамоти голів обласної державної адміністрації та обласної ради, а також іменні премії видатних уродженців Тернопільської області у 15 номінаціях.

У 2015/2016 навчальному році участь в ІІІ-му (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад з базових навчальних дисциплін взяв 1181 учень, з цього числа 514 школярів стали переможцями. Окрім того, 35 юних жителів краю увійшли до команди Тернопільського обласного відділення МАН України, яка взяла участь у ІІІ (Всеукраїнському) етапі конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт. Перемогу здобули 18 з них.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com