Поліція Тернопільщини просить допомогти розкрити резонансне вбивство

На Тернопільщині поліція розшукує вбивць Віталія Ващенка – громадського активіста, члена ГО «Народна рада», депутата Кременецької міської ради.

Чоловіка побили на території його нежилого обійстя, де він займався підприємницькою діяльністю.

Як повідомив керівник Головного управління Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол, на Кременеччині зараз працюють посилені слідчо-оперативні групи до складу яких увійшли фахівці з управлінь слідства, кримінальної поліції, експерти.

– Вся тернопільська поліції працює над розкриттям цього резонансного вбивства, перевіряємо всю інформацію, що надходить. Орієнтовано також правоохоронців сусідніх областей. Є припущення, що вбивці могли приїхати до Кременця на автомобілі, тому вилучаємо відео з камер спостереження, перевіряємо маршрут зловмисників.

Назвав Олександр Богомол і ймовірні версії злочину.

– Найперше розглядаємо громадську та політичну діяльність потерпілого. Версію з пограбуванням теж не відкидаємо, але це малоймовірно, бо при потерпілому залишилися цінні речі та кошти. Нападники не забрали нічого.

Правоохоронці звертаються до всіх, кому відомі обставини злочину, або хто має інформацію про осіб, причетних до його вчинення, звертатися за телефоном у Кременці (03546) 2-22-45, 067-471-66-23 або 102.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч.1 ст. 121 ККУ) розпочато кримінальне провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com