В Тернополі нагородили матір загиблого бійця

nkl3В приміщенні Тернопільської єпархії УПЦ Київського Патріархату архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор разом із військовими священиками прот. В’ячеславом Кізіловим та прот. Андрієм Любунем нагородив українських патріотів, активних діячів, волонтерів, меценатів орденами “За спасіння життя” та “За служіння Богу та Україні”, а також медалями за “Жертовність та любов до України”.

Під час нагородження владика Нестор звернувся до присутніх зі словами: “Мені приємно, що ми зібралися тут для такої радісної події. Сьогодні ми будемо нагороджувати церквоними нагородами, відзнаками громадських організацій, в також і козацьким орденом. Таке різноманіття є свідченням внутрішньої єдності, тобто ми не розділяємо спільу справу, а разом йдемо до перемоги. Також ці нагороди є свідченням поваги від народу, матеріальним втіленням любові та вдячності від людей. Прийміть же ці нагороди, та нехай Господь благословляє вас на добрі справи”.

Серед нагороджених була й Ірина Петрівна Мельник – волонтер та мама загиблого в зоні АТО Героя В’ячеслава Мельника, вона ж і дружина воїна-захисника Олександра Мельника, якає є головою Благодійного Фонду ”Наша надія Кременець”, повідомляє прес-служба Тернопільської єпархії.

Цей фонд надає волонтерську допомогу українським воїнам, які героїчно захищають свою країну в зоні АТО, та допомагає українським військовослужбовцям, які брали участь у бойових діях на Донбасі, членам їх сімей, родинам загиблих воїнів, дітям-сиротам, дітям із особливими потребами, дітям кризових категорій та важкохворим громадянам. П.Ірина вручила подяку Тернопільській єпархії УПЦ Київського Патріархау за всебічну пітримку у своїй роботі.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com