В селі на Тернопільщині відкрили оновлену пожежну команду. Фото

indexВ с.Ласківці Теребовлянської об’єднаної територіальної громади урочисто відкрито оновлену, після реорганізації, місцеву пожежну команду.

Участь у заході взяли голова Теребовлянської районної державної адміністрації Юрій Ништа, заступник начальника управління ДСНС України у Тернопільській області Олександр Гавура, начальник Теребовлянського РВ УДСНС України у Тернопільській області Руслан Гнатяк та перший заступник Теребовлянського міського голови Іван Сидорак.

«Відкриття оновленої після реорганізації місцевої пожежної команди в Ласкавцях – це надзвичайно важлива подія для Теребовлянської громади. Це гарантія безпеки не лише села Ласківці, але й прилеглих сіл-сусідів, – зазначив під час виступу Юрій Ништа. – Функціонування пожежної команди дозволить мінімізувати час перебування екіпажу у дорозі, що збереже життя та майно людей, сприятиме більш оперативному реагуванню на надзвичайні події та посилить рівень пожежної безпеки на території Ласковецької зони».

п

Також голова Теребовлянської РДА висловив думку, що відкриття відновленої пожежної команди – це не останній об’єкт, який буде відкриватися завдяки співпраці між районною владою, Державною службою з надзвичайних ситуацій та місцевими громадами.

З метою оновлення матеріально-технічної бази, пожежно-рятувальна частина №12, дислокована у Теребовлі, передала в користування рятувальникам місцевої пожежної команди в Ласківцях пожежний автомобіль. Окрім того, оновлений підрозділ отримав пожежно-технічне обладнання. Під час церемонії відкриття священнослужителі освятили будівлю Місцевої пожежної команди та пожежну техніку.

 

Зазначимо, з моменту відкриття оновленого підрозділу в ньому працюватимуть та виконуватимуть завдання за призначенням 8 чол. особового складу. Загалом же, у майбутньому, згідно штату, особовий склад налічуватиме 13 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com