На Тернопільщині екстрасенси обікрали жінку

шахрайкаДвоє зловмисниць знімали пороби з грошей у мешканки села Комарівка Бережанського району. Жінка втратила 9 тисяч гривень та 1500 доларів.

Жінки ходили селом та заявляли, що вони екстрасенси, а свої надможливості використовують на людях для допомоги. Місцеву мешканку жінки запевнили, що на родинні лежить страшне прокляття, а пороблено усе на грошах, що лежать в хаті.

Бідолашна жінка повірила у сказане та погодилася зняти пороби . Витягла зі сховку усі гроші та віддала «екстрасенсам». Одна з жінок завернула їх у газету і довго щось над ними шептала. Потім наказала запхати згорток під подушку та попрощавшись поспішили з двору. Господиня зробила, усе як наказали, однак коли через годину заглянула до згортку, то виявила, що гроші таки екстрасенсорним способом щезли з хати. Жертва шахрайства звернулася до правоохоронців.

Працівники міліції застерігають: не будьте надто довірливими. Невідома особа, яку ви зустрінете на вулиці чи впустите до хати, не допоможе вам вирішити родинні проблеми чи покращити здоров’я. Найкраще, не мати справу з пройдисвітами, а коли й потрапите на гачок до шахраїв, терміново звертайтеся за допомогою до працівників міліції.

Розкажіть про такі елементарні правила безпеки стареньким родичам, адже люди похилого віку найчастіше стають жертвами обману та шахрайства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com