Як проходить реконструкція лікарні в Тернополі? Фото

лікарняСтан проведення реконструкції радіологічного корпусу із надбудовою лабораторії  КЗ ТОР «Тернопільська університетська лікарня» оглянув голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Лабораторний комплекс збудований практично з нуля. На сьогоднішній день готовність даного об’єкту становить майже 70%. Тут здійснюватимуть  високопрофесійні та вартісні лабораторні дослідження на сучасному обладнанні, що дасть можливість вчасно діагностувати різні захворювання», — зазначив очільник області.

Проект вартуватиме області та й державі загалом 19,5 млн грн. З них 10 мільйонів — це кошти з фонду регіонального розвитку, 9,5 млн грн — з місцевого бюджету. 3,5 мільйони гривень будуть спрямовані на придбання надсучасного діагностичного обладнання. Даний об’єкт буде зданий в експлуатацію вже у поточному році, зазначає Степан Барна.

 

Довідково:

 

На базі лабораторіх планується впровадження новітніх технологій, що забезпечать найточніші результати аналізів, а такж підготовка та навчання спеціалістів області за профілем «лабораторна діагностика».

На об’єкті утеплено фасад будівлі, проводяться внутрішні штукатурні роботи та оздоблювальні роботи фасаду корпусу. Завершено роботи стосовно покрівлі. Проведено комунікації, резервне електропостачання та енергозабезпечення. Даний інвестиційний проект відповідає Стратегії розвитку Тернопільської області на період до 2020 року.

dsc_4788

dsc_4799

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com