Жителю Тернопільщини присвоєно звання Почесного донора. Фото

20160613_111301Указом Президента України передбачено присвоєння донору статусу “Почесного донора України”, якщо він безоплатно здасть кров у кількості 40 разових максимальних доз, незалежно від періодів часу між здачею крові.

Такі особи отримують відповідне посвідчення і їм вручається нагрудний знак “Почесний донор України” в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Згідно Указу Міністерства охорони здоров’я присвоєно звання Почесного донора нашому жителю міста Бучач Лотоцькому Олегу Володимировичу, який протягом свого життя здав 52 кровоздачі – це 18 л крові.

Нагрудним знаком і посвідченням нагородили Олега Володимировича голова районної державної адміністрації Віталій Бебих та зав. відділом переливання крові Оксана Кулик. Керівник району привітав із присвоєнням почесного звання та побажав довгих літ життя, міцного здоров’я, щастя та Божої благодаті.

Ви – донор, це означає, що ВИ ЗДОРОВІ. А якщо ВИ ЗДОРОВІ, але ще не донор, не зволікайте і зробіть все, щоб ним стати. Хай донорство дає ВАМ відчуття гордості й радості за врятовані життя.

20160613_111328

20160613_105915

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com