На Тернопільщині відкрили ще одну поліцейську станцію. Фото

поліціяПоліцейську станцію урочисто відкрили у містечку Копичинці Гусятинського району. Місцем її дислокації – штаб виправної колонії. працівники пенітенціарної служби сподіваються на тісну взаємодію з поліцейськими.

– В минулому нам не раз доводилося викликати групу швидкого реагування через скоєння протиправного поблизу колонії. Тепер поліцейські зможуть оперативно реагувати на будь-який протиправний вчинок. Для них з допомогою місцевої влади і керівництва відділу поліції облаштовано приміщення, – розповів начальник Копичинецької виправної колонії Ярослав Буняк.

Обслуговуватиме станція Копичинці та сусідні населені пункти. Там цілодобово чергуватимуть троє поліцейських. Це дозволить швидко та вчасно приходити на допомогу, що особливо актуально для віддалених населених пунктів. Наразі чергові виїжджають на виклик з Гусятина.

– Необхідно було створити щось прогресивне, яке б максимально віддавало свій коефіцієнт корисної дії, – каже міський голова Копичинців Павло Лосик. – Поліцейська станція – це можливість ефективно перекривати порушення в самих Копичинцях та його околицях. Для підтримки її функціонування ми розробили спеціальну програму та виділили кошти – 50 тисяч гривень.

PM552image010

Максимально наблизити свої послуги до жителів області – одне з пріоритетних завдань влади та поліції, переконаний голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

– Зараз ми працюємо над тим, щоб у кожній з 26 об’єднаних територіальних громад була поліцейська станція, Центр надання адміністративних послуг, місцева пожежна частина, фельдшерсько-акушерський пункт, – зазначив голова ОДА. – Такі станції вже діють у Золотому Потоці, Скалаті, Вишнівці, Байківцях. Не зупинимося на досягнутому.

PM817image002

Очільник поліції Тернопільщини зазначив, що завдяки спільним зусиллям працівників поліції та громади вони зможуть оперативно надавати професійні послуги жителям довколишніх сіл.

– Вдячний органам місцевого самоврядування і працівникам пенітенціарної служби, які допомогли у відкритті станції. Разом ми робимо добру справу – підсумував Олександр Богомол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com