На Тернопільщині майже 3 тисячі бійців отримають земельні ділянки

земля3На теренах області учасники анти-терористичної операції подали майже 3 тисячі письмових заяв щодо отримання земельної ділянки.

Про це повідомив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час наради з питань військово-цивільного співробітництва. За результатами розгляду вказаних звернень, надали 2981 дозвіл на розробку землевпорядної документації земельних наділів загальною площею 150 га.

«Це один з найкращих показників в Україні. Ми й надалі працюватимемо у напрямку забезпечення та підтримки сімей АТО. До слова, у Тернопільській області немає жодного населеного пункту, в якому б громадяни не долучилися до волонтерського руху, спрямованого на допомогу українській армії, — зазначив голова ТОДА».

До слова, під час вказаної наради Степан Барна наголосив на актуальності організації військових вишколів, з метою формування загонів територіальної оборони.

«Я дав відповідне доручення органам державної влади проводити у районах областіподібні заходи не менше одного разу в два тижні», — наголосив Степан Барна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com