На Теребовлянщині відкрили пункт швидкої допомоги

c5422d36d39f4d3cef58ef961fce76b5У Струсові відкрився пункт постійного базування бригади швидкої допомоги.

Цей пункт буде надавати екстрену медичну допомогу понад 8 тисячам населення в 11 населених пунктах. В урочистостях взяв участь голова обласної ради Віктор Овчарук.

«Ми живемо у непрості часи. Чимало питань і викликів стоять перед нами. Але розвиток України починається з ось таких, на перший погляд простих, але дуже важливих подій – відкриття медичних станцій, – наголосив очільник облради. – Як відомо, в Україні триває медична реформа. Не секрет, що відбуватиметься оптимізація медичної галузі. Водночас реформа передбачає надання якісних медичних послуг, у тому числі тим, хто звертається за першою медичною допомогою.

Тому сьогодні хочу щиро привітати усіх струсівчан та медичний персонал із відкриттям пункту постійного базування бригади екстреної допомоги. Це наслідок старання і праці багатьох людей».

Новостворений пункт обслуговуватиме села Струсів, Різдвяни, Нова Брикуля, Стара Брикуля, Заздрість, Тютьків, Варваринці, Бернадівка, Налужжя, Дарахів та Хмелівка Теребовлянського району.

На функціонування даного закладу з обласного бюджету виділено 320 тисяч гривень.

До кінця року аналогічні пункти швидкої допомоги відкриються ще у трьох населених пунктах (Бережанський район, Збаразький район, Бучацький район).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com