У Теребовлі пройшов військово-патріотичний вишкіл. Фото

1brgso5mndk Тернопільський обласний осередок ВГО «Сокіл» провів військово-патріотичний вишкіл для молоді у місті Теребовлі.

Близько 30 дітей займались протягом цілого дня рукопашним боєм, освоювали військову тактику і грали у пейнтбол.

«Діти мусять знати як їм поводити себе у випадку небезпеки на вулиці, – зазначив керівник Тернопільського міського осередку ВГО «Сокіл» Михайло Петролюк, – тому ми навчаємо прийомів самооборони, щоб діти могли себе захищати. Захвати і кидки з вільної боротьби і джиу-джитсу пропрацювали сьогодні».

«Мені дуже приємно бачити запал в очах дітей, які приходять на вишкіл. З нами сьогодні займаються діти з Молодіжної міської ради Теребовлі, і я впевнений, що після наших занять вони будуть ще з більшим ентузіазмом працювати на благо свого міста і Соборної Суверенної Української держави», – каже Роман Заверуха, керівник Теребовлянського осередку ВГО «Сокіл».

agxhkgkhn0y

Також діти навчились накладати різні типи джгутів, перев’язувати рани бинтом та надавати першу медичну допомогу при втраті свідомості.

«Вишколи «Соколу» скріплюють дух і волю, дають можливість стати дорослішим і навчитись речей, які допоможуть у житті, – вважає заступник голови Тернопільського обласного осередку ВГО «Сокіл» Ілля Семенець. – Тільки якщо встанемо з-за комп’ютерів, вийдемо в ліс, будемо самовдосконалюватись, то ми зможемо створити потужну Українську націю, якій рівних у світі не буде. А оскільки наша держава зараз у стані війни з Росією, то військово-патріотичні вишколи для молоді – першочергова справа у вихованні майбутніх поколінь».

-f_xtyzeiks

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com