Президент нагородив ветерана з Тернопільщини

1.1Заступник голови Збаразької районної державної адміністрації Олександр Парацій та начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Світлана Мелих вручили ювілейну медаль – «70 років Перемоги над нацизмом» ветеранові Другої світової війни – Годованому Петрові Михайловичу.

Відповідно до Указу Президента України від 29 квітня 2015 року №249/ 2015, цією відзнакою нагороджено колишніх неповнолітніх та колишніх малолітніх в’язнів концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, створених нацистською Німеччиною та її союзниками в період Другої світової війни, а також дітей які народилися у місцях примусового тримання їх батьків.

«Сьогодні ми у вічному боргу перед Вами, шановний Петре Михайловичу, за обірвану війною юність, за зразки мужності та самопожертви, які Ви проявили в боях за рідний край. Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв нашу Вітчизну, виявив нездоланну мужність та незламність духу. І сьогодні – Ваша життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов’язку – це належний приклад для наслідування» – сказав Олександр Зіновійович.

В свою чергу, Світлана Василівна, привітавши Петра Михайловича, побажала здоров’я, спокою, миру та добра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com