На Тернопільщині бізнесмен взяв у заручники робітників

PM193image002Надзвичайна ситуація трапилася в Чорткові. Там місцевий мешканець близько 12:00 взяв у заручники жителя району. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та група швидкого реагування.

За попередньою інформацією, розповідає Олександр Богомол, начальник ГУНП в Тернопільській області, два підприємці районного центру ведуть війну за територію з будівлею. Справа дійшла до суду, який мав саме сьогодні, у п’ятницю, 24 червня, визначити право власності.

Проте один з бізнесменів не дочекавшись рішення Феміди, взяв власну рушницю та прийшов на територію. Там саме робітники демонтовували будівлю.

Озброєний чоловік усіх вигнав звідти, залишивши у заручниках чотирьох жителів Чортківського району. Трьох з них він відпустив згодом, а одного залишив біля себе.

На місце події виїхав начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Одна з вимог місцевого підприємця – це приїзд журналістів та високопосадовців з області. Коли вона була виконана, то зловмисник заявив про свою позицію телевізійникам, вистрілив 2 рази у повітря і лише після цього віддав зброю заручнику. Бізнесмена затримали правоохоронці.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 147 ККУ – захоплення заручників. Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com