Покаліченому на війні бійцю з Тернопільщини влада обіцяє купити будинок

АТО2«Наш обов’язок — надавати всебічну підтримку нашим героям, які стоять на варті нашого спокою», — наголосив перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак під час засідання комісії, що розглянула питання покращення житлових умов для військовослужбовця АТО.

На даній нараді присутні оцінили пропозиції щодо придбання житла для учасника антитерористичної операції, який втратив функціональні можливості нижніх кінцівок та потребує покращення житлових умов.

Вказаний військовослужбовець безпосередньо брав участь в антитерористичній операції і сьогодні проживає у селі Шпиколоси Кременецького району. За спільної згоди його сім’ї та представників місцевої сільради, сторони домовилися про купівлю  житлового будинку з надвірними спорудами, розташованого у тому ж селі.

Дану пропозицію присутні під час наради одностайно підтримали. Іван Крисак підбив підсумки засідання й доручив Управлінню капітального будівництва обласної державної адміністрації здійснити купівлю житла для військовослужбовця  за визначеними критеріями в порядку встановленому чинним законодавством.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com