Після важкої хвороби помер викладач з Тернополя

1467274423_img_7748Університетська родина Тернопільського національного економічного університету глибоко сумує і висловлює щирі слова співчуття рідним, друзям і колегам з приводу смерті Володимира Костянтиновича Паучока – доцента кафедри економічної кібернетики та інформатики, кандидата економічних наук.

Паучок Володимир Костянтинович народився 30 травня 1960 року в селі Велика Горожанна Миколаївського району Львівської області. З 1967 по 1977 рік навчався у середній школі.

У 1978 році вступив на фізичний факультет Львівського державного університету ім. І. Франка. У 1983 році отримав диплом радіофізика. Працював у СКБ Брянського заводу технічного обладнання, обчислювальному центрі науково-виробничого об’єднання «Ватра», Тернопільській дирекції банку «Україна».

З 2001 року працював у Тернопільському національному економічному університеті на кафедрі економічної кібернетики та інформатики факультету комп’ютерних інформаційних технологій. У 2010 році захистив кандидатську дисертацію, у 2014 – здобув вчене звання доцента.

Після тяжкої недуги на 57-му році життя Володимир Костянтинович відійшов у Вічність, повідомляє прес-служба вузу.

Його життєвий шлях – зразок толерантності, добропорядності та чесності. Він мав велике серце, сповнене любов’ю, яке дарувало її всім до останнього свого удару. Низько схиляємо голову перед його відходом у вічність. Ми завжди будемо пам’ятати людину, яку поважали за доброзичливість, щирість, професіоналізм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com