Ветеран з Тернопільщини відзначив 96-ий день народження. Фото

PM637image002Сьогодні ветерану органів внутрішніх справ Миколі Коннову виповнилося 96.

Зі святом пенсіонера, ветерана Великої Вітчизняної війни привітав заступник начальника Головного управління поліції Тернопільщини Олег Ляхович. Він подякував Миколі Федоровичу за багаторічну працю в органах внутрішніх справ, побажав міцного здоров’я та вручив у подарунок іменний годинник.

– Микола Федорович – один з наших старожилів. Дай Боже йому ще довго тішити нас своєю присутністю, – зазначив Олег Ляхович. – Тих, хто брав участь у Другій світовій війні, а згодом змінив солдатську шинель на міліцейську залишилося небагато. Ми нікого не забуваємо. Вітаємо зі святами, провідуємо, допомагаємо. Таким людям у поважному віці головне – увага.

PM561image004

96-річний ветеран каже, що життя прожив недаремно. А рецептом свого довголіття вважає активну життєву позицію, працю та правильне харчування.

За свій вік Миколі Федоровичу довелося пережити чимало. У далекому 1942-му юним він потрапив на фронт. Перше бойове хрещення пройшов у бою під російським містом Орел, а далі важкі фронтові шляхи вели від Курська аж до Карпатських гір. Брав участь у звільненні Києва, Тернополя та Львова.

Після війни Микола Федорович змінив армійську шинель на мундир правоохоронця. Пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника відділу обласного підрозділу.

Незважаючи на поважний вік, ветеран продовжує брати активну участь у житті управління, є членом ветеранської організації учасників Великої Вітчизняної війни. І сьогодні він у строю.

PM689image006

Онука ветерана Катерина Зозуля каже, що дідусь любить життя, завжди активний, читає, дивиться телебачення і завжди в курсі всіх подій, що відбуваються у суспільстві.

Приєднуємось до привітань і зичимо здоров’я цій поважній людині.

1 коммент. к Ветеран з Тернопільщини відзначив 96-ий день народження. Фото

  1. ганна сказав:

    Як же ви раптом поздоровили, звекрнули увагу на старшу людину, котра нав1ть не була членом УПА? Для вас же так1 люди не 1снують. що вони чесно працювали все життя. були чесними громадянами. а не вбивцями поляк1в та комун1ст1в? Що це з вами зробилося. що ви раптом згадали його? Часи повинн1 зм1нитися. чи що?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com