В Тернополі обрали кращого пожежника. Фото

прНа базі Управлінні ДСНС України у Тернопільській області відбувся перший етап щорічного огляду-конкурсу «Кращий начальник караулу».

У ньому взяли участь 39 офіцерів-вогнеборців з усіх пожежно-рятувальних підрозділів області.

Мета заходу – підвищення ролі і авторитету начальників караулів, вдосконалення їхньої професійної майстерності, запровадження в караулах передового досвіду підготовки особового складу та утримання техніки в готовності до дій за призначенням, а також підтримання високого рівня дисципліни під час несення служби.

Протягом дня начальники караулів демонстрували професійну майстерність у виконанні спеціальних вправ з пожежними драбинами та рятувальною мотузкою, вправлялись в одяганні бойового спорядження. Всі етапи контролювали фахівці обласного Управління ДСНС. В тестовій формі вони також оцінювали рівень володіння нормативно-правовою базою знань та вивчали не менш важливі характеристики психологічної та фізичної підготовки учасників.

За сумарними результатами визначено переможців в трьох номінаціях: кращим серед начальників караулів Державних пожежно-рятувальних частин визнано Кукочкіна Іллю, начальника караулу ДПРЧ-1, серед Державних пожежно-рятувальних постів – Володимира Марчака, начальника відділення ДПРП-25, а переможцем в номінації кращий молодий начальник караулу Державних пожежно-рятувальних частин обрано Миколу Фаринюка, начальника караулу ДПРЧ-17.

Наступний етап конкурсу проводитиметься у вересні на базі Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (у місті Вінниця). Участь у ньому братимуть начальники караулів, які здобули першість у відповідних номінаціях першого етапу.

index

п

п

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com