«Батьківщина» в Тернополі провела шаховий турнір для дітей. Фото

День-шахів-2016-018Спільними зусиллями Тернопільської обласної, міської та молодіжної організацій партії ВО«Батьківщини» в Тернополі відбувся шаховий турнір для дітей віком до 8-ми років.

Окрім тернополян, до шахового клубу «Гамбіт» у Тернополі, завітали учасники з Почаєва, що на Кременеччині.

За словами організаторів змагань, турнір присвятили Міжнародному дню шахів, який з 1966 року відзначають у всьому світі 20 липня.

«Шахи – не проста гра, вона розрахована на логічне мислення, тому всі звикли, що це гра для дорослих. Але як вміло та зосереджено грають в шахи діти! Такі дитячі вміння та здібності, однозначно, викликають захоплення та заслуговують на повагу», – поділився враженнями від турніру заступник голови Тернопільської обласної організації з агітаційних питань Микола Дурай.

Співорганізатором змагань була представник Тернопільської міської  молодіжної організації ВМГО «Батьківщина» молода» Антошків Анастасія. Не дивлячись на свій юний вік, дівчина вже є кандидатом в майстри спорту з шахів.

«Це спорт, який тренує мислення та логіку, тому шахами корисно займатися саме з дитячого віку», – переконана Анастасія.

Переможці турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Всі учасники отримали грамоти та солодкі подарунки від «Батьківщини».

Також, з нагоди Дня шахів, голова Тернопільської обласної партійної організації Василь Деревляний передав книги про Романа Шухевича головному судді турніру Ігорю Подольському.

batkivshchyna.te.ua

День-шахів-2016-015

День-шахів-2016-020-1

День-шахів-2016-037

День-шахів-2016-041

День-шахів-2016-040

День-шахів-2016-043

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com