На Тернопільщині «Батьківщина» протестує проти тарифної політики влади

тарифФракція ВО «Батьківщина» в Тернопільській облраді винесла на розгляд сесії заяву до президента України, уряду та Верховної Ради, в якій піддала різкій критиці діяльність влади з приводу різкого підвищення тарифів.

Як повідомляє прес-служба Тернопільського обласного партосередку, більшість депутатів обласної ради підтримали ініціативу «Батьківщини».

«Тернопільська обласна рада, з ініціативи фракції ВО «Батьківщина», вже зверталася до керівництва держави з вимогою вжити невідкладних заходів щодо використання газу українського видобутку для потреб населення та прийняття обґрунтованих цін на газ, електроенергію та комунальні послуги з урахуванням інтересів громадян. Однак, це звернення було проігнороване і Верховною Радою України, і Кабінетом міністрів», – сказав очільник фракції Михайло Пінь.

«Сьогоднішня влада не здатна добровільно вчинити політичне перезавантаження країни. Стіна, яку вибудували кланові політики між ними й народом є нездоланним муром, який Верховна Рада, не те, що не здатна зруйнувати, але й не має бажання це робити», – йдеться в заяві «Батьківщини».

Партійці переконані, що сформована більшість у Верховній Раді усунулася від захисту інтересів українського народу.

«Україна гостро потребує невідкладного, публічного очищення всіх гілок і рівнів влади», – переконані в «Батьківщині».

Оскільки на розгляд сесії було винесено дві заяви, що дещо перегукувалися по тематиці, депутати створили робочу групу, яка до наступної сесії повинна підготувати текст узгодженого звернення. До складу робочої групи ввійшли представники всіх депутатських фракцій, а сама сесія облради запланована на серпень цього року.

Керівник фракції ВО «Батьківщина» в облраді Михайло Пінь запевнив, що не має сумніву в тому, що таке звернення буде прийняте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com