На Збаражчині пожежники провели роз’яснювальну роботу. Фото

Збаразьким РВ УДСНС України у Тернопільській області проведено рейдову бригаду щодо забезпечення пожежної безпеки під час жнив.

Під час даного заходу рятувальники зробили об’їзд полів сільськогосподарських підприємств району, де провели інструктажі з питань пожежної безпеки із працівниками, які були задіяні для роботи на різних видах сільськогосподарської техніки.

Під час закінчення рейду працівники служби порятунку зупинилися у сільськогосподарському підприємстві ТОВ «Агродружство Євішовіце Україна», у с. Шимківці.

На даному підприємстві було проведено детальний інструктаж щодо забезпечення пожежної безпеки, доведено до робочого персоналу порядок дій у разі виникнення пожежі, зроблено огляд сільськогосподарської техніки щодо забезпечення первинними засобами пожежогасіння, вказано на недоліки та методи їх усунення.

Проведення даних заходів є одним із основних методів попередження виникнення пожеж на сільськогосподарських підприємствах, оскільки пожежна безпека даних об’єктів залежить від усіх працівників, які працюють на ньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com