Бійці з Чортківщини з сім’ями поїхали на відпочинок у Карпати. Фото

4За сприяння голови Чортківської райдержадміністрації Михайла Сташківа та директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації Євгенії Деренюк на відпочинок у Карпати відправлено учасників АТО та їхні сім’ї, де за виділені кошти забезпечено транспортне перевезення пасажирів до місця призначення.

Всього 20 дорослих та 18 дітей. Чисте гірське повітря, прекрасні краєвиди, річки, озера, нові враження і знайомства – все це протягом трьох днів чекає на відпочивальників у с.Криворіччя Верховинського району.

До послуг гостей – комфортні номери для проживання, дитячі та спортивні майданчики, розважальна програма для дітей, цікаві екскурсії гірськими стежками, якими колись «гуляли» славетні опришки та багато іншого. Окрім того, за сприяння місцевих меценатів відпочивальникам безкоштовно надано продукти харчування на усі дні відпочинку.
5

Провести у дорогу учасників АТО та їхні сім’ї прийшов голова райдержадміністрації Михайло Сташків. Очільник краю побажав подорожуючим гарного відпочинку, набиратись сил, позитивних вражень, заряджатись енергією сонця, лісу, води для успішного навчання дітей в новому році та радісних емоцій у затишному куточку карпатської природи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com