В Тернопільській райлікарні – новий керівник

image-2-300x225Виконуючим обов’язки головного лікаря Тернопільської районної лікарні віднині буде завідувач хірургічного відділенням даного медзакладу, депутат Тернопільської обласної ради від фракції “Батьківщина”,  Володимир Лісовський.

Керівництво області та району привітали Володимира Лісовського з призначенням, а колектив оплесками підтримав нового керівника.

Призначення відбулося 2 серпня в актовому залі районної лікарні.

“Коли лікарня стояла перед загрозою закриття, її приміщення прагнули “прихватизувати”, вам навязували чужинців на керівні посади, виникли проблеми з фінансування та загроза скорочення працівників, а ви продовжували боротися за свої права та медзаклад. Ваша впевненість та принципова позиція врятувала лікарню і колектив”, – звернувся до працівників районної лікарні голова Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина”, перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний.

Він висловив свою підтримку в.о. головного лікаря Володимиру Лісовському та наголосив, що партія “Батьківщина” завжди стояла і стоїть на стороні колективу медзакладу.

“Вашою заслугою також є те, що Тернопільська районна лікарня сьогодні нічим не гірша за обласну, а в чомусь навіть краща. Тому я особисто, наша партійна організація, обласна рада  завжди будемо вас підтримувати і зробимо все для того, щоб зберегти її, зберегти ваші робочі місця, забезпечити вас гідними заробітними платами та умовами праці”, – підкреслив політик.

В свою чергу Володмир Лісовський подякував представникам влади за підтримку, а своєму колективу – за довіру.

“Я прийшов до лікарні, коли моя борода ще була чорною. Сьогодні від неї вже майже нічого не залишилося, вона покрилася сивиною, зате з’явився безцінний досвід. Ми й надалі з вами будемо однією командою, в якої все вдасться. Я впевнений, що ми всі докладемо максимуму зусиль і все в нас буде добре!”, – наголосив в.о. головного лікарня Тернопільської районної лікарні.

batkivshchyna.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com