Кулінарні рецепти школярів з Тернопільщини перемогли у міжнародному конкурсі

рецептПідбито  підсумки ІХ Міжнародного екологічного конкурсу валеологічної спрямованості «Смачно, корисно, барвисто», що проводився в Республіці Польща на базі Вроцлавської школи № 118 у співпраці з відділом охорони здоров’я і соціальних питань мерії Вроцлава під почесним патронатом Природничого університету м. Вроцлава.

До сусідньої держави  було відправлено 120 робіт – переможців, що посіли І місце в Національному етапі конкурсу, який проходив у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді. На Міжнародному етапі представники України  наші вихованці зайняли І, ІІ, ІІІ місця, нагородженні дипломами та подяками, а також гарними, цікавими та практичними призами. Серед відзначених є школярі з Тернопільщини, зокрема в:

Номінації  4.1. Художні роботи в трьох вікових категоріях

– учнів I-III класів:

«Кулінарна книга: Мій здоровий другий сніданок» (1-3 клас)

І місце: Прокопчук Анастасія, вихованка гуртка «Основи кімнатного квітництва» дитячого парку м. Скала-Подільська Борщівського району.

Номінація 4.2. Художні роботи для учнів IV- VI класів

«Кулінарна книга: «Мій здоровий обід» (4-6 клас)

ІІІ місце: Озерянець Тетяна, учениця 4 класу Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів – медичний ліцей № 15».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com