На Тернопільщині скоротили 35% податківців

фіксальна_податковаУ рамках проведення податкової реформи відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2015 року №892 і на виконання наказу ДФС України у Тернопільській області скорочено кількість податкових інспекцій із семи до чотирьох (Тернопільська, Бучацька, Чортківська та Кременецька ОДПІ). Зокрема, до Бучацької ОДПІ приєднано Козівську ОДПІ та Теребовлянське відділення Гусятинської ОДПІ, до Кременецької ОДПІ приєднано Збаразьку ОДПІ, до Чортківської ОДПІ –  Гусятинську ОДПІ (без Теребовлянського відділення).

На місцях замість податкових інспекцій функціонуватимуть відділення об’єднаних податкових інспекцій.

Загалом за останні шість місяців відбулося три етапи скорочення штатної чисельності територіальних органів Державної фіскальної служби в Тернопільській області. Порівняно з минулим роком кількість податківців зменшилася на 260 штатних одиниць або 30 відсотків і становить 642  особи.

Щоб платники податків не відчули жодних незручностей в процесі реформування та були задоволені послугами, Головне управління ДФС у Тернопільській області посилило роз’яснювальну роботу через ЗМІ, офіційну сторінку в Інтернеті та соціальні мережі щодо новацій в податковому, митному законодавстві та з питань єдиного соціального внеску.  Водночас і надалі в об’єднаних ДПІ проводитимуться кущові семінари, тренінги, телефонні гарячі лінії з метою надання платникам податків висококваліфікованої  допомоги при адмініструванні податкових платежів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com