В Бережанській міській раді – вакантна посада

вакансіяВідповідно ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії сектору економіки Бережанської міської ради.

Вимоги до кандидатів:

– громадянство України, вища освіта за напрямком підготовки «Економіка і підприємництво», «Економіка підприємства»» за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, спеціаліста, магістра; володіння державною мовою, комп’ютером; без вимог до стажу роботи.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: м. Бережани, пл. Ринок, 1, кабінет 2.

Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи – заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність), дві фотографії розмірі 4х6 см; копії документів про освіту, копію трудової книжки, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому Законом порядку; декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»; копію паспорта громадянина України; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних); медична довідка; письмова згода на обробку персональних даних.

Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації), тощо.

Документи приймаються до 19 вересня 2016 року до 17.00 год. за адресою: м. Бережани, пл. Ринок, 1, кабінет 5.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com